Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mikä on erilainen märkä WC-paperi ja kosteuspyyhkeet?
Aug 27, 2018


Ensinnäkin korkealaatuinen märkä WC-paperi koostuu pääosin raakapuutuotteesta, se voidaan hajottaa WC: stä ja viemäristä; märkä pyyhe ei voi hajota vessassa;


Toiseksi laadukas märkä WC-paperi testataan emättimen limakalvolla, PH on heikko hapan, sopii yksityisiin ja kaikenlaisiin herkkiin ihmisiin; Kosteuspyyhkeitä ei ole erityisesti valmistettu yksityisille; Lopulta laadukas märkä WC-paperi on 99,9%: n sterilointikapasiteetti eikä fungisidien kemiallinen sterilointi, mutta fyysinen pyyhkiminen, lievä ja ei-stimuloiva.


Märkä WC-paperi on uudentyyppinen märkä WC-paperi, joka voidaan pestä pois. Verrattuna tavallisiin kuivapapereihin, märkä WC-paperi on tulossa vallankumoukselliseksi uudeksi tuotteeksi WC-paperiteollisuudessa, koska se on erinomainen puhdas toiminto ja mukavuusominaisuudet.


Itse asiassa märkä WC-paperi ei ole Kiinan ensimmäinen. Kehittyneissä maissa Euroopassa ja Amerikassa märkä WC-paperi on jo kauan ollut kotitalouskäyttöön tarkoitettuja tarvikkeita. Esimerkiksi Sveitsissä märän WC-paperin läpäisevyys on jo 50 prosenttia, eli yksi kahdesta ihmisestä käyttää märkä WC-paperia ; Saksassa kostean WC-paperin läpäisevyys on lähes 40%; syntymässä märkä WC-paperi Kiinassa, todella auttaa kiinalaisia parantamaan elämänlaatua, on pyrkimys elämänlaatuun välttämättömät kotitalouden tarpeet.


Hangzhou U-cloths Commodity Co, Ltd.

Olemme ammattimainen valmistaja puhdistuspyyhkeet Kiinasta.

Osoite: No.66 Xiaofangzi, Lingxi Village, Banqiao kaupunki

Kaupunki: Linan, Hangzhou

Valtio: Zhejiang

Postinumero: 311301

Maa: Kiina

Johtaja: Shane Zhou

Sähköposti: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Puh: 0086-0571-63780708

Faksi: 0086-0571-63780728