Etusivu > Uutiset > Sisältö
Ominaisuudet Cotton pyyhkeet
Jul 04, 2018

Ominaisuudet puhdastaCotton pyyhkeet

1, hygroscopicity: puuvilla fiber materiaali on hyvä kosteuden imeytymistä normaaliolosuhteissa, puuvilla voi imeä vettä ympäröivässä ilmassa, sen kosteuspitoisuus on 8-10 %, niin ottaa yhteyttä ihmisen ihon, jotta ihmiset tuntuu pehmeä ja eikä jäykkä. Jos puuvillakangas kosteus lisääntyy ja lämpötila on korkeampi, vesipitoisuus ja kuidun haihtuu kokonaan, jotta kankaan veden tasapaino tilan ja tehdä ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi.

2 kosteutta: koska puuvilla on huono kapellimestari lämmön ja sähkön, lämmön johtuminen on hyvin alhainen, ja koska puuvilla kuitu on paljon reikiä, korkea elastisuus, varauksen puuvilla voi kertyä paljon ilmaa, ilma on huono kapellimestari lämmön ja sähkön, joten puuvilla tällaista on hyvä kosteutta.

3, alkali vastus: Tämä puuvilla kuitu alkali vastarintaa on erittäin hyvä vaikutus, koska puuvilla fiber alkali-ratkaisu tekee puuvilla kuitua vaurioita, puuvilla kuitu edistää pesun pilaantumisen ja ei vaikuta materiaalin pyyhe, itse.

4, hygienia: koska puuvillakuiduista ovat luonnonkuitujen niiden olennaisimpia osia ovat selluloosa, ja niillä on myös pieni määrä vahamainen aineille ja typpipitoisia yhdisteitä ja pektiiniä. Puuvillakangas on testattu ja testattu monin tavoin. Ei ole stimulaatiota ja kielteisesti yhteyksiä kankaan ja ihon. Kauan yllään edistää ihmisen elimistöön ja on hyvä hygieeninen suorituskyky.

Hangzhou U-kankaiden raaka-aineiden Co, Ltd

Olemme ammatillinen valmistajan puhdistus hävittää Kiinasta.

Osoite: No.66 Xiaofangzi, Lingxi kylä, Banqiao Town

Kaupunki: Linan, Hangzhou

Valtion: Zhejiang

Postal koodi: 311301

Maa: Kiina

Manager: Shane Zhou

Sähköposti:info@ucloths.com

Skype:shanecleaner

Puh: 0086-0571-63780708

Faksi: 0086-0571-63780728