Etusivu > Uutiset > Sisältö
Selluloosapyyhkeet voivat tuottaa erilaisia eritelmiä 1, 2 kappaletta ja monisiruista pyyhkeitä
May 15, 2017

Selluloosapyyhkeet Yrityksemme on erikoistunut tuottamaan kertakäyttöisiä märkiä pyyheliinoja, ei-kudotut pyyhkeet. Selluloosapyyhkeet 10 vuoden tuotannosta ja hallinnasta on kertynyt runsaasti markkinakokemuksia. Tuotteet parantuvat.

Useista hotellista avajaisista on ollut lähes tuhat ravintola-alan yritystä. Yritys palkkasi ammattilaispyyhkeiden tuotannon teknisen henkilöstön tarkistaa. Joten kukin pyyhkimme ovat kilpailukykyisiä.

Vuosien aikana elämänlaatu liiketoiminnassa. Erinomainen laatu on ollut paljon asiakkaita kiitosta, mutta myös minun yritys on ollut, kuten; Taizhou-hotelli, Sheraton, Hong An International ja monia muita tähtihotellitoimintaa. Jotta voisimme paremmin palvella asiakkaitamme, olemme perustaneet palvelukeskuksen, joka pitää sinut ajan tasalla milloin tahansa. 2007 ja ottaa käyttöön useita automaattisia tuotantolaitteita, voi tuottaa erilaisia eritelmiä 1, 2 kappaletta ja monisiru pyyhkiä. Tuotteen hinta on korkeampi.

Yhtiön palvelut: asiakas ensin, laatu ensimmäinen, on valmis vieraita ystäviä vierailemaan yrityksen yhteistyötä. Uusi vuosi, loistava.

Selluloosapyyhkeet Yhtiö on tuottamaan kertakäyttöisiä puristettuja pyyhkeitä, selluloosapyyhkeitä pyyhkimällä ja tarjoamaan kaupallista paperia, syömäpuikkoja, paperipusseja, hammastikkuja, kertakäyttöpakkauslaitetta. Nyt tehdas Pekingissä, Chengdu, Tianjin on varustettu oksat. Yritys on perustettu huhtikuussa 2013, alkuperää sijaitsee Pekingin Shunyi Piirin Liqiao kaupunki, lähellä pääkaupunkiseudun lentokentälle. Kasvien pinta-ala on yli 3000 neliömetriä, rakennusalan lähes 2000 neliömetriä. Tehtaat, joissa on erilaisia tuotantolaitteita, testauslaitteita, erilaisia sanitaatio- ja desinfiointilaitteita, yhteistuotantolaitteita, jotka täyttävät ja ylittävät kansallisen terveydenhuollon sektorilla kertakäyttöisiä hygieniatuotteita valmistavien yritysten ympäristöterveyttä koskevia vaatimuksia. Jotta asiakkaiden tilausten kasvattaminen nykyaikaisemmalla tavalla vastaisi, tuotannon nopeus ja tuotteiden laatu paranee. Yhtiö on tehnyt suuria ponnistuksia tehdasasennuksen, tuotantokapasiteetin ja prosessin parantamiseksi. Selluloosapyyhkeet hankkivat logistiikkakuljetuksia, optimoivat tuotantoprosessin, Saavuttaakseen nollan varaston tuoton, eli tilauspäivänä, seuraavana päivänä järjestää tuotannon ja toimituksen uudelleen tuotteiden laadun, tuoreuden ja ajankohtaisen jakelun varmistamiseksi. Tuotanto voi perustua asiakkaiden tarpeisiin, kuten muokata erilaisia pyyhkeitä, puristettuja pyyhkeitä, toivottaa tervetulleiksi uudet ja vanhat asiakkaat soittamaan tai neuvottelemaan. Sinun tarvitsee vain kertoa meille pyyntösi, kuuntelemme tarkkaan, huolellisesti palvelemme tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun ja parhaan mahdollisen palvelun.

Selluloosapyyhkeet Yhtiö on "laadukas ensimmäinen, asiakaslähtöinen" yrityskulttuuri, joka vastaisi markkinoiden tarpeisiin samanaikaisesti, lisää edelleen investointi- ja tutkimus- ja kehitystoimintaa innovoinnin ylläpitämiseksi, edistyneenä tieteellisessä tutkimuksessa, kohti Parempi ja vahvempi tavoite; Jotta jokainen tuote on parempi laatu ja enemmän turvallisuutta samalla kiinnittää enemmän huomiota ympäristönsuojeluun, jotta tuotteet luonnollisesta luontoon. Yhtiön "vesi Zizi" -tuotteita, jotka noudattavat "sitoutumista vauvan terveen kasvun", käsitteen arvo, noudattaa laadukkaita raaka-aineiden tuotannon äidinmaidonkorvikkeen sarjassa, tiukka valvonta tuotteelle , Niin että vauva on varma; Vauvan terveydelle kasvaa, maksa vaivaa vastuun.